Om Liise

 

Välkommen till mig och min hemsida! IMG_5186_cropped

Jag är Liise Dahlqvist och är glad att du har hittat hit till mig. Förmodligen har jag eller något gjort dig nyfiken på vem jag är eller vad jag kan hjälpa just dig med. Oavsett vad din anledning är, så hoppas jag att du hittar något som intresserar dig. Jag vet att vi har möjligheten att påverka vår framtid och då framförallt vår egen syn på vår framtid. Mina verktyg delar jag gärna med dig för att du ska kunna ta dig ur det hjul du sitter fast i och för att du ska kunna utvecklas.

Hösten 2011 startade jag StS Communication. StS står för Soul to Soul Communication och det är vad jag arbetar med, kommunikation med andra människor.

Varför Soul to Soul Communication
Efter 18 år på samma företag kände jag att det var dags att gå vidare i min utveckling. Att utvecklas som person har alltid varit viktigt för mig. I min roll som ledare upptäckte jag även hur viktig och intressant andras utveckling också var. Att kunna hjälpa en människa till att ta ansvar för sitt eget liv är stort, att sedan se personen göra det är ännu större.

Mina verktyg
2009 diplomerades jag som coach via Hälsoakademin Europa i Höllviken. Sedan dess har jag använt coaching dagligen som ett verktyg i mitt arbete. 2014 certifierades jag till ACC-coach enligt ICF´s (International Coach Federeation) krav på oss som coacher. I januari 2011 certifierade jag mig hos Svenska Institutet för Sorgbearbetning. Jag insåg att det som gör att väldigt många människor fastnar i ett ältande och inte kommer vidare är sorg, eller obearbetad sådan. Sorg för det som inte blev, saknad efter någon eller något.

Känn dig välkommen till Soul to Soul Communication!

Varma hälsningar Liise